kensington advocaten

Kensington advocaten is een samenwerkingsverband (voordeurdelers) van twee kantoren. Advocatenkantoor T. de Deugd, zelfstandig gedreven door mr. T de Deugd en Bes advocatuur, zelfstandig gedreven door mr. W.S.E. Bes

Dankzij jarenlange ervaring in de advocatuur en het bedrijfsleven beschikken de advocaten van Kensington advocaten over de vereiste deskundigheid en wordt u op een hoog kwalitatief niveau bijgestaan. Door de jarenlange proceservaring staan wij ons mannetje in de rechtszaal en zijn wij gepokt en gemazeld in het voeren van onderhandelingen op het scherpst van de snede.

Kensington advocaten staan voor deskundigheid, transparantie en slagvaardigheid. De advocaten informeren u tijdens het intakegesprek duidelijk over de haalbaarheid van uw wensen, de kosten en de te volgen strategie. Op deze wijze komt u nooit voor onplezierige verassingen te staan. Bij ons staat het belang van de cliënt steeds voorop. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om uw belangen op een krachtige en deskundige wijze te dienen.

Timo de Deugd

mr. Timo de Deugd heeft ruime ervaring opgedaan in de advocatuur. Hij is zijn loopbaan gestart begin 2004 bij Oudaen advocaten in Amsterdam. No nonsens, helderheid en kwaliteit zijn de eigenschappen die passen bij deze advocaat. mr.  de Deugd heeft zich toegespitst op het personen-en familierecht, het verbintenissenrecht en het huurrecht.

Darwin Bes

Tijdens zijn studie Nederlands- en Internationaal recht aan de UvA is mr. Bes in 1999, partner geworden bij twee IT/software bedrijven. De postdoctorale opleiding aan de IViR (Instituut voor Informatierecht) en zijn specialisatie in het internationaal juridisch recht kwamen hierbij goed van pas.